Mistä perinneukko syntyi?

Muutamat viime vuodet ennen hoitouraani työskentelin rakennustyömailla, mikä antoi tuntumaa siitä, mistä yleensä työtä tekevän ihmisen vaivat pääasiallisesti koostuvat. Ennen rakennusalaa työskentelin vuosia invataksin kuljettajana, mikä loi pohjaa ihmisten kanssa työskentelyyn. Hieronta oli aluksi sivutoimena muiden töiden ohella.

Omaan elämääni on kuulunut myös monipuolisesti liikunta aivan nuoresta asti ja tästä on myös kertynyt myönteistä kokemusta hoitotyön kannalta. Olen perehtynyt ruokavalioon, liikuntaohjelman suunnitteluun, lihashuoltoon ja mahdollisten vammojen hoitoon. Teen myös vapaa-ajallani paljonkin metsään liittyviä asioita, kuten puunkaatoa, tuulenkaatojen raivaamista, hirrenveistoa. Hirrenveistoon minulla on käytynä myös virallinen koulutus.

Sana ”perinneukko” tuleekin siitä, että jäsenkorjaustyylini on perinteinen ja perinteiset asiat ovat lähellä sydäntäni.

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi 2011 sekä perinteiseksi jäsenkorjaajaksi 2019.
Hoitotyön aloitin täyspäiväisesti vuonna 2016. 
Kipinä ihmisten hoitoon minulla lähti, kun aloin perehtymään itse vaivoihini, mitkä olivat pitkälti peräisin työstä, liikunnasta ja kehon virheasennoista. Yhtäkkiä aloin huomata, että monet muutkin kärsivät samankaltaisista vaivoista kuin itselläni.